Kúpiť horské bicykle – e-shop

Sprievodca výberom
horských bicyklov


Horský bicykel  >  Najlepšie trasy pre horské bicykle v Česku

Najlepšie trasy pre horské bicykle v Česku

Dnes si predstavíme návštevníkov obľúbená centra horskej cyklistiky v Českej republike - Rychlebské chodníky a Specialized Bike rezort Valašsko.

Veľkou atraktivitou Jeseníkov aj celého Olomouckého kraja sa stali Rychlebské chodníky, víťaz prestížnej súťaže DestinaCZe 2013.

Táto sieť trailov pre skúsených terénne cyklistov bola vybudovaná podľa vzorov z britského Walesu. Čoskoro sa oficiálne zaradila medzi najlepšie na svete. Všetky chodníky sú uzavreté okruhy s centrom v obci Čierna Voda. Služby tamojšieho informačného centra zahŕňajú požičovňu celoodpružených bicyklov, výuku jazdy na MTB, zabezpečenie ubytovania, občerstvenia, predaj cyklistických potrieb, suvenírov a umývanie kolies.

400 km trás na Valašsku

V najvýchodnejšej časti Zlínskeho kraja sa nachádza Specialized Bike rezort Valašsko s centrom vo Veľkých Karloviciach a chrbticovej cyklistickým chodníkom v údolí Vsetínskej Bečvy. Má viac ako 400 km MTB trás a ročne ho navštívi takmer 200 tisíc cyklistov. Pýchou rezortu je unikátny Bike park na Kyčerce a po etapách budovaná Bike aréna vo Vsetíne.

Zdieľajte článok



Odporúčame horské bicykle

Ďalšie novinky

Dámsky horský bicykel

Komfort pri jazde, pekný dizajn aj priaznivá cena. Toto chcú ženy pri výbere horského bicykla. Aký bicykel vybrať?

Horské bicykle Kellys

Obľúbená značka Kellys ponúka horské bicykle hneď v ôsmich radách. Ktoré sú pre vás najvhodnejšie?

všetky novinky