Kúpiť horské bicykle – e-shop

Sprievodca výberom
horských bicyklov


Horský bicykel  >  Horský bicykel recenzie, recenzie horských bicyklov

Horský bicykel - recenzie zákazníkov

Vyberte si horský bicykel podľa skúseností a recenzií ostatných zákazníkov!

Súhrn recenzií produktu Horský bicykel:

Priemerné hodnotenie 5/5 podľa 30 recenzií

Recenzia Dámsky horský bicykel Kreativ 2604 26" - model 2018

Len skoda ze su vo výbave neni aj blatniky ,tie musime dokupit

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 02.04.2018)

Poskladany na 80% co bolo super prisla som s prace a priatel mi zatial zlozil bike super je Super cena Odmena za nakup dalsi a zlava za registráciu



Recenzia Celoodpružený bicykel DHS Rumble 2646 - model 2014

Úplne skvelý výrobok. Pre mňa akonenáročného cyklistu je tou správnou voľbou. Volila som celoodpružený, nakoľko s ním chodím aj do terénu, kde je ozaj fajn. Ja som maximálne spokojná. Samozrejme pre náročných cyklistov nebude asi natoľko dobrý. :-)

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 27.03.2016)

ideál k pomeru cena / výkon

žiadne



Recenzia Horský bicykel DHS Adventure 2665 - model 2013

Vyberal som hlavne podla ceny, kedze potrebujem len bycikel na bezne vozenie po meste plus lahky teren za mestom. Zatial spokojnost maximalna.

Celkové hodnotenie: 8.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 18.05.2013)

Vyborny bycikel za tuto cenu

piskaju gumicky na brzdach :)



Recenzia Celoodpružený juniorský bicykel DHS Climber 2642

Na rekreačné používanie bicykel za dobrú cenu.

Celkové hodnotenie: 9.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 04.05.2013)



Recenzia Horský bicykel 4EVER Sceleton 29'' - model 2017

Nie je to drahý bicykel,ale vydrží aj tie najnáročnejšie jazdy.Má silnejšiu konštrukciu ako drahé bicykle ktoré sú extrémne odľahčené na úkor bezpečnosti.Kupoval som ho cez internet a poskladal mi ho Pán František Myška.Bývalý profesionálny cyklista,ktorý sa venuje tejto práci a je to jeho koníček.Všetko vám nastaví na najlepšiu úroveň ,vysvetlí údržbu a povie výhody aj nevýhody produktu.Je to veľmi milý človek na ktorom sa zlá nálada neprejaví-vyrovnaný človek. František Myška 00421915896337,alebo 00421903720551 predaj-servis cyklo-ski-fitness Čapajevova 9,Košice feromyska@gmail.com Skladal mi aj Spinning trenažér Kaparu insportline do 150kg vysvetlil údržbu a ide 10 rokov bez poruchy.Merač tepu,kalorie,vzialenosť-klasický monitor.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 17.01.2018)

Silná konštrukcia,super dizajn,perfektná farba. Neviem o žiadnej nevýhode.



Recenzia Horský bicykel DHS Adventure 2665 - model 2013

Za tú cenu je to dobrý bicykel. Odporúčam.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 01.08.2013)

Za tie peniaze je to dobrá kúpa. Kupoval som na worker.sk a tam k tomu dávali aj kvalitnú prilbu grátis. Kvalitné brzdy aj prehadzovačky.

Musel som si nastaviť prehadzovačku zle prehadzovala niekomu menej zručnému by to mohlo spôsobiť problémy.



Recenzia Celoodpružený bicykel DHS Kreativ 2641 - model 2013

sme spokojní

Celkové hodnotenie: 9.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 28.05.2013)



Recenzia Horský bicykel DHS Terrana 2623 26" - model 2015

v celku som s vyrobkami spokojny,doruceny vcas a bez zavad, priatelna cena,to je asi vsetko.zakaznik asi viac toho nepotrebuje. Cena a kvalita rozhoduje o vsetkom, dakujem a prajem Vam vela stastia v predaji

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 25.04.2015)



Recenzia Horský bicykel 4EVER Sceleton 27,5'' - model 2017

Nie je to drahý bicykel,ale vydrží aj tie najnáročnejšie jazdy.Má silnejšiu konštrukciu ako drahé bicykle ktoré sú extrémne odľahčené na úkor bezpečnosti.Kupoval som ho cez internet a poskladal mi ho Pán František Myška.Bývalý profesionálny cyklista,ktorý sa venuje tejto práci a je to jeho koníček.Všetko vám nastaví na najlepšiu úroveň ,vysvetlí údržbu a povie výhody aj nevýhody produktu.Je to veľmi milý človek na ktorom sa zlá nálada neprejaví-vyrovnaný človek. František Myška 00421915896337,alebo 00421903720551 predaj-servis cyklo-ski-fitness Čapajevova 9,Košice feromyska@gmail.com Skladal mi aj Spinning trenažér Kaparu insportline do 150kg vysvetlil údržbu a ide 10 rokov bez poruchy.Merač tepu,kalorie,vzialenosť-klasický monitor.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 17.01.2018)

Silná konštrukcia,super dizajn,perfektná farba. Neviem o žiadnej nevýhode.



Recenzia Celoodpružený bicykel DHS Kreativ 2641 - model 2013

odporúčam

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 26.05.2013)

veľká spokojnosť, super dizajn a dobrá cena

zatiaľ žiadne



Recenzia Horský bicykel KELLYS Viper 50 2014

mam ho len kratko, zatial som moc nanom nenabicykloval ale prvotne dojmy su vskutku super a som z neho nadseny! zatial mozem len a len odporucit!!! :))

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 28.05.2014)

vyzera super jazdi super prehadzuje super zatial vsetko super... :))

trocha tvrdsia sedanka, ale to je asi na vacsine bicyklov podla mna by na kazdy mali montovat gelove!!! :)



Recenzia Horský bicykel DHS Adventure 2665 - model 2013

po mojej skusenosti ,by som sa rozhodol pre ten isty bike, caz worker.sk

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 24.04.2013)

vyborny horsky mont bike za super cenu, aj ked ma vyssiu vahu ma vynikajuce jazdne vlastnosti, ako na ceste tak aj v terene,

bez blatnikou



Recenzia Dámsky horský bicykel KELLYS VANITY 20 27,5" - model 2018

Bicykel určite odporúčam...na prvý pohľad sa kostra zda menšia ale po porovnani s pánskou kostrou na ktorej som jazdila som zistila že to je iba vizuálne v skutočnosti na cm rovnaka...sedanka super celkovo som s nim velmi spokojna...ku značke kellys som sa vratila po rokoch tak dufam ze budem spokojna ako prvy kray

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 03.04.2019)

Ľahučký bicykel Dobré prehadzovačky - také som hľadala Pekný dizajn Max spokojnosť Dobrý do terénu aj na cestu



Zdieľajte článok


Odporúčame horské bicykle






Novinky

Dámsky horský bicykel

Komfort pri jazde, pekný dizajn aj priaznivá cena. Toto chcú ženy pri výbere horského bicykla. Aký bicykel vybrať?

Horské bicykle Kellys

Obľúbená značka Kellys ponúka horské bicykle hneď v ôsmich radách. Ktoré sú pre vás najvhodnejšie?

všetky novinky