Kúpiť horské bicykle – e-shop

Sprievodca výberom
horských bicyklov


Horský bicykel  >  Valašsko: Nové podujatie pre nadšencov horskej cyklistiky

Valašsko: Nové podujatie pre nadšencov horskej cyklistiky

Zdolanie dvadsiatich valašských vrcholov ponúka od 1. apríla do 30. novembra 2014 cyklistické podujatie Vrchařská koruna Valašska. Kto to zvládne prvý, zvíťazí, ale hlavným zmyslom je podpora a motivácia všetkých, ktorí radi jazdia na bicykli.

Podujatie založil Adam Hloch zo Vsetína s niekoľkými kamarátmi. Už v minulom prvom ročníku si získalo veľkú popularitu a dnes má svoje FB a webové stránky, prvých sponzorov a patronát vrcholových horských cyklistov.

Pravidlá sú jednoduché – účastníci sa na každom vrchole vyfotografujú a sériu zašlú na e-mail info@vkv-bike.cz. Minuloročný víťaz Martin Fohler na to potreboval 22 dní  Skúsite ho prekonať? Alebo si chcete užívať výlety na horskom bicykli po celú sezónu? Vrchařská koruna Valašska 2014 je otvorená všetkým milovníkom cyklistiky osem mesiacov.

Svojou krásou lákajú vrcholy Bludný, Búřov, Cáb, Čubův kopec, Doubrava, Hostýn, Kelčský Javorník, Kohútka, Královec, Miloňová, Nivky, Ploština, Radhošť, Soláň, Súkenická, Svinec, Vartovna, Veľký (Veřovický) Javorník, Vrchhůra a Ztracenec.

Zdieľajte článok



Odporúčame horské bicykle

Ďalšie novinky

Dámsky horský bicykel

Komfort pri jazde, pekný dizajn aj priaznivá cena. Toto chcú ženy pri výbere horského bicykla. Aký bicykel vybrať?

Horské bicykle Kellys

Obľúbená značka Kellys ponúka horské bicykle hneď v ôsmich radách. Ktoré sú pre vás najvhodnejšie?

všetky novinky